MALZEMELER
- Tavuk göğsü sotelik
- Çarliston biber
- Kırmızı biber
- Havuç
- Domates
- Patates
- Salça(1 yemek kaşığı sulandırılmadan)
- kekik, nane, kimyon, karabiber, pulbiber, tuz
Domates ve patatesler soyulup küp şeklinde doğranır. Diğer malzemelerde doğrandıktan sonra salça ve baharatlar eklenip harmanlanır. En son tavuklar eklenip birazda sıvıyağla karıştırıldıktan sonra fırın poşetine yerleştirilir. Su koymaya gerek yok domatesler suyunu saldığı için fazlasıyla suyu oluyor. Poşetlenip ağzı kapatıldıktan sonra üzerine hava alması için delik açılır ve 200 derecede yaklaşık 35-40 dk pişer. Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.