16 Ocak 2014 Perşembe

2014 Gelin Ayakkabıları Modası

 

2014 gelin ayakkabı modellerinin en güzellerini sizin için dört grupta topladık. Gelinlikler sadeleştikçe gelin aksesuarlarının öneminin arttığını bildiğimizden, bu senenin gelin ayakkabısı trendlerine çok daha dikkatli baktık. İşte sonuçlar:

Parıltılı Gelin Ayakkabıları

Metalik renklerdeki gelin ayakkabıları bu sene göz alacak. Makyajdan giyime, ojeden çantaya modanın her alanında öne çıkan parıltılar bu kez de gelin ayakkabılarının üzerinde. Diğer gelin aksesuarlarınızın rengine göre altın rengi, metalik gri, beyaz, hatta bakır renginde kullanabileceğiniz parıltılı gelin ayakkabıları modelleri tercih edebilirsiniz.


Dantelli Gelin Ayakkabıları

Romantizmi, zerafeti ve nostaljisiyle vintage modası hükmünü bu sene de süreceğe benzer. Vintage akımına kapılacak gelinlere duyurulur; aradığınız gelin ayakkabısını dantel gelin ayakkabısı modelleri arasında bulacaksınız. Fırfırlar, danteller ve fiyonklarla süslenmiş böyle bir gelin ayakkabısını vintage gelinliklerle kullanabilir, yine dantelli bolarolarla ya da duvaklarla kombine edebilirsiniz.
 

Taşlı Gelin Ayakkabıları

Saç aksesuarlarınız, gelin kuşağınız ya da duvağınız taşlıysa, ayakkabılarınızı neden taşlı gelin ayakkabısı modellerinden seçmiyorsunuz? Düğün mekanınıza girerken, yürürken ve dans ederken ayaklarınızın gelinliğinizin etekleri arasından parlayan yıldızlar gibi görünmesi için  taşlı gelin ayakkabısı modellerine mutlaka göz atın.



Renkli Gelin Ayakkabıları

Gelinlikle birlikte kullanılan renkli gelin ayakkabıları son yılların en hızlı yükselen düğün trendleri arasında. Şans için mavi, aşk için pembe, tutku için kırmızı, umut için yeşil gelin ayakkabılarını kullanın. Bahsettiğimiz ayakkabıların gelinlikle nasıl görüneceğini gözünüzde tam olarak canlandıramıyor olabilirsiniz ama farklı tarzı sevenler için oldukça güzel bir fikir.

 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.